Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag måste få bjuda på skratt! jag blev inspirerad av andra


det finns ingen..

det finns ingen
annan som du..

det finns ingen som jag..

det finns ingen anledning
till oro..

men mjölken tog slut
till kaffet..

och..

det finns inga skedar..


jag vill ha dig

tillbaka..

på det sättet..

som..

fick dig att komma

till mig..

första gången

när du ville..

du..

jag vill ha dig

att vilja..


rörde du min gitarr..

tänkte du be en bön..

jag kan bara tala om..

försök stänga av den..

och sätta på den..

igen


jag tänkte..

att jag älskade

dig då..

jag tänkte det hade

slutat storma..

jag tänkte vi var

utomlands..

det var nog

värmen där..

jag tänkte på

dig




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-01 18:46



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Riktigt skickligt skrivet det här. Den är så skönt reflekterande och filosoferande. Tilltalar mig mycket.
2012-11-02

  melancholia
hjärtslitande, när man slits av den man älskar.
Kärleken brukar alltid återvända kanske i en annan form.
2012-11-02

  anits VIP
Så fint
2012-11-01

  Ninananonia VIP
Så fin...
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran