Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Tic-tac. Så dog en liten bit av dig.
Tic-tac. Där en till, och nu en till.
Tic-tac. Så försvinner du i en fasansfull eller beskedlig hastighet.
Tic-tac. Tic-tac. Så rymmer du. Nu, nu och nu.
Hej då, goodbye, tic-tac, tic-tac




Fri vers av Steppen
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-02-13 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steppen