Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om kärlek..och hjärtat

kärlek är..

kärlek får..

kärlek tror jag
kan simma..

kärlek kan stanna
hur länge som helst..

om den inte stannar

så länge du önskat

låt ditt hjärta stanna

i kärlek utan att slita det

bort..det kan bli så många

flera sår på det i onödan om
man sliterr det ut..

så låt hjärtat vara kvar..

så blir det litet läkt..

det leker sig ut

snart..

och vill ha

kär-lek

på nytt




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 179 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-01 19:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader
2012-11-01

  Lena Själsöga Keijser
visdomsdroppa
2012-11-01

    ej medlem längre
Tycker om dina ordlekar.
2012-11-01

  Ninananonia VIP
Finurligt fint...
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran