Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast ord

Bara några ord som sades,
Eller inte sades,
De gjorde slut på det som tagit år att bygga upp,
All tillförsikt, all värme, all uppskattning,
Allt som var oss försvann, då jag sade de där orden,
Eller inte sade dem,
Den där gången när du älskade mig som mest




Fri vers av Steppen
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-02-13 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steppen