Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stumpan, jo jag tackar jag... "orden på borden" - gnällkvällsserien


förlåt om jag inte har rosetter i rumpan

 

 

det där med martyer
det är bara för kristna

men visst det är klagor hit och bilagor dit

och det där med upprepningar
det är för gistna sin gebit

 

som pr-fasoner för kräsna fasaner

 

nu är jag en korp eller
möjligen kråka

 

så hur i all Friden
då vända en drake
att åka med buken i ditt damm

 

när den aldrig fick lyfta från mitt slam

 

och hur i all Friden då
vände du orden

 

(om inte med ena handen
under bordet och där och då
tog tillbaka de få smulor
jag börjat knapra på)

 

i brist på vind mot min bergskam

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 91 gånger
Publicerad 2012-11-02 05:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri