Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till vän


I ett försök att vara "där".

jag hade väckt dina vänner ur tågolyckan
Hade fångat dagarna du somnade ifrån
och lagt mina händer över dina ögon
när tårarna stod i vägen

Jag hade tagit fler foton på dig när du var liten
och letat upp din cykel som försvann

jag hade berättat hur underbar du fortfarande kommer att vara i framtiden
-om jag hade funnits i ditt liv då

Men nu när jag är där
kommer jag att önska dig allt som du vill ha
och allt som du aldrig fick

jag kommer att snurra jorden för din skull
och bära dina syskon när du gråter

jag kommer att bygga ett flygplan av en fjäder
om du hittar din mor

och ge dig mitt sista andetag
om du behöver det




Fri vers av Karl Saxell
Läst 446 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-02 12:09



Bookmark and Share


  souleater
vackert..
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Karl Saxell
Karl Saxell