Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allting börjar alltid med..

alltings början

alltid trött

relativt sett

allting är relativt..

ändamålsänligt,

..är det en innehållsförteckning?

allting kan gå itu..

när allting kan gå så bra?!

eller just då,

just bara färför..

för att börja på nytt varv

för att bli intressant för sin

egen rörelse.. kanske se

ljusare ut..kanske vackrare..

allting har sin tid..

den som flyter i bitar..

allting är bra,

alltid




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-02 13:04



Bookmark and Share


  Torbjörn S. Brandhill
"Allting är relativt" är en sats som slår ut sig självt.
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran