Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid trött- bosch

alltid försenad,

dock allstädes närvarande..

långt innan uppvaknandet sker..

jämt trött..utom sent..alltid

kan inte vara då?

..en ständig påminnelse för andra

om att de alltid kan sjunka

längre ner:

de har inte nått bottom..

eller så är de osynliga..


kan inte se någon här




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-02 13:14



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan man
känna då och då
vad det nu beror på
något att fundera över
kanske något upp-
lyftande man behöver...
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran