Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid kärlek..



det finns ju inget annat..

det pulsslaget är där..

kan inte tänka dig död

du lever så starkt inom mig..

mitt hjärta ömmar med

det som inte är enkelt..

alla osäkra stegen och

förtvivlan som kärleken

får skulden för..

mörkret och ensamheten

skuggar hjärtats ljus

men utan kärlek hade

jag drunknat




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-02 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran