Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ruinernas kraft

 

 

 

därigenom inga kryp kan kräla eller åla
simma flyga springa cykla åka gå och sno

ej heller trälgallär att ro till trumtaktpinnes slag och slag av piska uppå rygg

 

därigenom endast välbehag kan dansa
liksom viska sig förbi helt tryggt

 

därigenom kommer bara det som
jag och du kan nå som vi

 

därigenom

 

kommer bara det som vi har byggt

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-02 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri