Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att säga nej




...kunde inte sova igår natt

försöker så att glömma dig

vänder och vrider

alla våra drömmar ut och in igen.



Tills drömmen blir en mardröm

och jag drömmer

om alla de kärleksbrev som du sänder,

fulla av vackra lögner och tomma ord.



Du tog allt som var mitt

och till dig har jag inget kvar att ge.

När jag vaknar

blir svaret alltid...nej.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-11-02 17:47



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Åh... Sorligt...
2013-03-05

  Lars Hedlin
Bra mycket bra!
2012-12-01

  Ninananonia VIP
Sorgligt ..berör...djupt..
2012-11-21

  Magica VIP
Smärtsamt, men drömmar läker såren med tiden, kram.
2012-11-03

    ej medlem längre
berörande..
2012-11-02

    ej medlem längre
Vacker i all sin smärta är din fina text.
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP