Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det verkar som vintern tvekar och kylan får inget fäste


Varmt och kallt

Jag tror att
höst och vinter
dansar tango




Fri vers av Maiah VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-02 18:09



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Häftig liknelse och bild!
2012-11-10

  Lars Hedlin
Japp...........
2012-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det verkar som så...
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP