Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla helgons tankar


Vill tända ljus i mörkret

kupade händer
skyddar lågan

lågan som så skör
fladdrar i mörkret

suckar som
än en gång
vill ge minnen
liv och mening

Genom natten
blinkar stjärnor

lyser blekt över de
sörjande
tröstar dem som
vänt sina ögon upp
mot natthimlen




Fri vers av Maiah VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-02 18:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte vackert!
2012-11-05

  mare VIP
Fint...
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP