Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På min lustjakt

Blunda med mig.
Kasta loss med mig, och driv.
Blunda hårt, förlora dig,
drömmeri är inget tidsfördriv.

Och brisen ni känner,
som sakta smeker er panna,
är inte vinden, go'vänner,
är er egen skymnings Inanna.

Allt ni tänkt, men aldrig känt,
och känt utan att tänka,
och det som aldrig hänt;
låt drömmen lappa och länka.

Låt din dröm frigöras,
framträda ur dimma och dis,
utan att förgöras
på drömska fantasiers vis.

Och när vi närmar oss vår horisont,
håll kvar taget om din dröm.
Möt med den verklighetens front,
böj dig för världen och glöm.




Bunden vers (Rim) av Ellika
Läst 275 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-11-02 19:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint sammanvävda ord.
2013-05-07

  blaite
Jag blundade och det var vackert
2013-03-27

  Lars Hedlin
Bara så fint.....gillas mycket!
2012-12-01

    ej medlem längre
Njuter varje ord du skriver! Underbar text!
2012-11-13

    ej medlem längre
Fantastiskt snyggt!
2012-11-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
Innana, Ishtar
å du talar igen

magiken i dina ord
i din bara existens

som i var kvinna
så ack du, skribent

förför var man
dimman i sinnet blir total

förtöjd, förlorad,
i Dig


2012-11-04

  aol
en så vacker drömskrift vännen,
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ellika
Ellika