Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla som levt


Levande minnen

En glädje sprider sig
genom min själ

glädjen över dem
som gav mig näring
att växa av

jag strör stjärnor
i spåren efter dem

minnen av dem
lyser i vår mörka värld




Fri vers av Maiah VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-02 19:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint !!!
2012-12-04

  Siggesdotter
Fint skaldat!
2012-11-10

  Lars Hedlin
En fin tanke!
2012-11-05

    ej medlem längre
så vackert och känslofyllt poeterat ...

varma tankar berör ...
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP