Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blev inspirerad av Blåbärets fina dikt om lövlossning


vinterförlossningen i gång ( tanka )



snabbt värkarbete,


löven lämnat trädkronor;


vintern är på väg -


kalla huvud känns tydligt


snart vit nyfödd vinter här




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-02 23:52



Bookmark and Share


  melancholia
avskalad och vacker.

Nej jag har inte läst den från slutet denna gång, hi hi.
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran