Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kastar mig bara ut i detta desauvoerade neutrum som benämns "omvärlden".....


"Stänk och skärvor från en destruerad omgivning...."

Oinitierade eunuckers

tragiska euforister

klamrar sig fast vid
apostoliska nycker



Deformerade mamelucker

draperade på essäister

hamnar snart i
en stab på krycker



Himlastormande ovationer
jublande miljoner
åt en farsartad scen
som gav många men
åt oförstående observatörer
förvandlade till sutenörer


Karismatiska exhibitionister

flanerar på perronger

exponerar sig brutalt
båd´oralt och analt


Revanschistiska revolutionärer

skanderar från balkonger

detonerar ganska snart
båd´totalt och fatalt


Men mitt i denna dogmatiska sörja
syntes Profeten spörja:

VAR ska vi nu börja ?..........


-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-03 03:22



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat ja alla går vi ut i omvärlden, här ser vi ett diktarjag som ser sin
i en fin dikt , gillas,
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska