Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kondens i taket

Dripp, dropp,
Tårar förångas inte här,
Sjukdomen kommer inifrån,
Släpper inte greppet om mitt svaga bröst,
Dripp, dropp,
Jag rinner utmed stolsbenet, ut på golvet,
Nedtyngd och krossad, det gör ont, så ont,
Svårt att andas, svårt att varda,
Nära dig är min enda tröst,
Nära nåt så gott kan ont inte nå mig,
Men du är inte här, du är borta nu,
Jag bad dig att gå, lämna mig ifred,
Varför, varför ska det vara så




Fri vers av Steppen
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-02-14 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steppen