Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte lätt men...


Enda vägen...



Från
förödmjukelse
till
ödmjukhet

livets
enda
rätta

väg




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-03 20:33



Bookmark and Share


  Magica VIP
ja kanske det...
2012-11-05

  Tarantaran
Fina funderingar!
Ibland undrar man om de
två förutsätter varandra..
för att kunna upplösas
och raderas..bara ödmjuk-
heten fortsätter att finnas
utåt..inom en finns en
lugn självklarhet med
böjt huvud.. och
en leende tacksamhet..
2012-11-03

    ej medlem längre
och hårda
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP