Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en värld av andra...



Vad får man skriva?
vad får en människa säga?

Hur många fel får man begå i en värld av felfria?

Hur mycket ska man vara sig själv


i en värld
av andra?




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-03 21:14



Bookmark and Share


  Magica VIP
tydligen skall man smälta in så mycket som möjligt...
2012-11-05

    ej medlem längre
Du ställer frågorna på sin spets. Bra.
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP