Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emma



Det som du vill och drömmer om
något som jag kan uppfylla.

Att vilja är inte alltid att våga
och kanske har jag mig själv att skylla.

Du önskar dig det största som finns
och det är mig som du utsett.

Vi kan sitta här och fantisera
men i verkligheten känns det inte lika lätt.

Jag har alltid tänkt efter
och spontaniteten drunknar i logiken.

Jag är en ängslig man
som lämnat dig ledsen och besviken.




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-03 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus