Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kort om alltings flyktighet..

saknar exakta ord ibland

för tankar som skulle

endast läggas fram.. som

en spik är en spik till

exempel..


skulle vilja precisera känslor

med ord..

de är ju svårare att

ens beskriva med ord..

de går att känna inom

sig..kanske visa rätt

så adekvat för

omgivningen..men

att precisera..nej;

de är ju flyktiga..

eller väldigt

flygiga..men inte

stilla.. inte desamma

längre stunder.. så

man skulle hinna

få tag på en och

återge en precis

känslobeskrivning just då..


känslorna i sin flyktighet..

i alltet med sin föränderlighet..

i ständig rörelse

precist.. obeskrivbart..

men lika vackra ofta.. för det..




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-03 23:47



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Som med kameran
fånga ordet i flykten
när det sjunger
gungar till
just så vill
man ju det
få till...
Men det brukar
Du ju klara bra...
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran