Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många ser något negativt i detta uttryck, jag gör tvärtom.....


RABIAT !

Rabiat !

Lysande som av fosfat !


Rabiat !

Ett aggressivt Proletariat !


Rabiat !
Ett revolutionärt konglomerat
en fiktiv handgranat
rakt i fejan på de besuttna
må deras kroppsdelar ruttna !


I strid för Justitia

en batalj med blodgaranti

för Girighetens Vättar

ger sig aldrig frivilligt !


Rabiat !
blir man sedd som hursomhelst
om man inte accepterar penningnormen
och hur ofta har jag inte kväljts
av den ultimata blodsugarformen ?


Ett evigt krig vi för

kanske mest varann vi förstör (?)

kan ändå INTE resignera

inte sluta reagera..............


------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-04 01:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är rabiat och obstinat och stolt över det.
2012-11-04

  Tarantaran
Väl skrivet!! Får mig att tänka
på mycket..bla på Axel Oxenstiernas
ord till sin son inför fredsförhandlingar
i Münster ( westfaliska freden ):
An nescis, mi fili, quantilla prudentia
mundus regatur...Vet du inte min son,
med hur litet förstånd världen styrs.
Så var det redan då..girigheten och
annat styr världen..och vi små
människor spelar med..inte mot!
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska