Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

språkdressyr

 

vi kråmar. sig

inte jag också

kråset, inkråmet

mitt språk vi ändrar

till en avbild avart

där ord låter gängse men betyder

annat, annan

jag vill inte stå pall

tungan slinter vackra avsikter

vokaler växer i munnar

till mumier




Fri vers av cilax VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-04 03:19



Bookmark and Share


  Madeleine Richter
Hur hitta sanningen på vägen genom orden
2012-11-04

  edikt/Benedikte
Talbubblan= mumien
Får ett fniss:)
B
2012-11-04

  Nanna X
skön dressyrlek
2012-11-04

  smultronbergen VIP
Avsikter vackra hindrade av
något, likt förälskelse, en mumie
rullas in i ngt, för bättre förvaring,
2012-11-04

    ej medlem längre
Jag funderar på om du har någonslags dressyrtakt i dikten. Jag gillar den i vilket fall, den är lekfull.
2012-11-04

  wildah
Språkdressyr skulle vara ett ämne i skolan för enl mitt tyckande så har språket spåret ur.
Du är en skicklig domptör :-)
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt