Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


ofattbar lätthet

du älskar du får barn
ofattbart tyngd lätthet
du har fått allt
och därmed förlorat dig själv
för all tid kommer du aldrig mer
att vara endast själv
du är i dina älskade de är i dig
var glädje och smärta de upplever
är också din
var glädje och var smärta du upplever
är inte endast din utan också deras
du befinner dig där du är
men också där de är
har du nånsin varit endast dig själv




Fri vers av walle dickson
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-04 14:27



Bookmark and Share


  Blåbäret
Ibland ser jag på min dotter och förundras..."var fanns du förut och var fanns jag, då du så självklar är nu"...ofattbar lätthet, absolut. Läser igen och gillar...
2012-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Jag nickar medhållande...så är det...mycket bra skrivet...
2012-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Ja
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson