Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem skulle orka lyssna :) kändes som repris litet


om att kunna säga allt..

om jag pratade utan

bojor..om jag inte svalde

svåra ord..

om jag inte brydde mig

om hur du skulle förstå

dem..

om jag struntade i att

prata om sådant du vill

höra..bara pratade

om allt möjligt..

..kunde jag prata om

verkligen allt?


skulle du orka

lyssna på mig?

skulle jag prata om hur

jag kommit att tycka om

allting jag gör, tänker och

känner..allt jag är?

skulle orden hjälpa dig att

bära din sorg och förtvivlan..

..mycket mera än de gör nu?

skulle mina ord beröra och

inspirera mera?

sprida hopp och tröst mera än

de gör nu?


..jag önskar jag kunde

säga så mycket mera..

klä kärlek, förståelse, frihet

i mina ord..så mycket mera

än det finns i dem nu







Fri vers av Tarantaran
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-04 17:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt fint.
2012-11-05

  Lena Själsöga Keijser
dina ord andas hjärtvingar
ord vilka är ur hjärtat stigna andas renhet
2012-11-05

  anits VIP
Dina ord berör, lyssnar gärna till dom
du säger så mycket i det du skriver
2012-11-05

  erna frank
Jag skulle orka lyssna! Dina ord berör.Innehåller så mycket kärlek.
2012-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
Jag tror att det alltid finns något i dina ord som kan beröra någon...men för att det ska kunna göra det måste du fortsätta att skriva...även om bara ett ord av hundra har betydelse för någon, så är det värt det...
2012-11-04

  Minkki VIP
jag undrar om man någonsin kommer att säga allt... men texten handlar väl om möjligheten till det.
"..kunde jag prata om
verkligen allt?"
en dubbelfråga, både till den fiktiva mottagaren av tankarna (ingressens "vem skulle orka lyssna:)", men kanske i ännu högre grad en subjektiv fråga till en själv - skulle jag vara beredd att prata om verkligen allt ? sådan blev min impression vid en första, rätt snabb läsning..
2012-11-04

  Federico Romano
Det är målet för mig i varje relation att kunna det, men svårt är det.. Bra text..
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran