Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nådde till en dröm..

jag nådde inte dig

men nådde till min dröm;

jag var i solen..

det var sommar..

du ville vara med mig..
bara med mig..

göra vad som helst
för mig ville du..

den drömmen är full
av kärlek..dit nådde
jag..alldeles nyss




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-05 15:38



Bookmark and Share


  Gunilla Wahlsten
Dröm dröm... om kärlek. Vackert!
2012-11-08

  anits VIP
Vackert skaldat
2012-11-07

  Celticgirl VIP
vad vacker drömverklighet...
2012-11-05

  Federico Romano
Poeterna behåller kärleken..
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran