Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en händelse ur vardagslivet :)


ett litet problem bara..

hade ett litet problem,

sökte lösning på det

själv ett tag..

frågade en vän till slut

och bad om råd;

jaha, sade han, lyssna-

så här brukar jag göra-

och så förklarade han hur

det gick till med samma

problem som jag hade..

tack, sade jag..snällt

av dig att dela med

dig din lösning på det

och berätta så grundligt

hur det var bäst att

lösa det hela..


förresten, sade jag,

hur lång tid brukar

det ta för dig innan

det hjälper på det

sättet du gör?

ja, det är litet olika,

sade han...


men det brukar bli

bra? frågade jag;

ja, sade han- ibland

hjälper det- men å

andra sidan har jag

inte det problemet

så ofta...




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-05 17:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Fin vardagsberättelse
2012-11-07

  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt berättat...
2012-11-06

  TrollTörnTrappan VIP
Ja, låter som hämtat ur vardagen :) Slutklämmen kan visa på att han i stort sett löst problemet, ett bevis för att metoden funkar - eller på att du borde fråga någon annan...
2012-11-05

    ej medlem längre
Vad var det då???

:)
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran