Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet ingenstans

Vet du vad som gör ont?
Vet du vad som egentligen dödar?

Att känna
Att känna alla de där äckliga känslorna som ekar inom än

Jag gör allt för att sluta känna
Tro mig jag har verkligen prövat allt

Men gång på gång sitter jag där själv o längtar


Längtar till landet ingenstans



Till landet där alla tankar flyger ut genom avgasrören
Och upp genom skyn
För att täcka den brännande solen

Till landet där människor skriker utan att skämmas
Landet där människors diagnoser blir deras efternamn

Där självmord är ett alternativt sätt att säga hejdå
Och att födas bara är ett samlag baklänges


Här syns insidan på utsidan
Här är det friska skamligt
Och det sjuka mänskligt


Här finns inga fördomar
Då det redan står på vägskyltarna
Och förklarar vägen till helvettet


Landet ingenstans är min flykt
Landet ingenstans är min dröm
Landet ingenstans blir snart min verklighet




Fri vers av MM
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-05 21:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Försökt bön?
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

MM
MM