Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergatan


Liv

En liten flinga
som lyser till en sekund
i universums evighet

Tillsammans är vi
Vintergatan

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 349 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-06 00:58



Bookmark and Share


  Alfie M
Tyckte om liknelsen med en flinga. Fick mig att tänka på snöflingans vackra men korta liv.
2012-11-07

  Monika A Mirsch VIP
Mjuk, djup och hoppfull är din dikt om oss i etern.
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)