Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Christopher Bollas och CJL Almqvist


stöld (repris)

 

Varför stjäl du

dina tillgångar ökar ändå inte



medan mina minskar

det är märklig balans

för att förstå den



tänk



ett barns lyckliga upptäckt:

“Fröken, två ting äro vita, oskuld och arsenik”

lilla du, Almqvist var först




Fri vers av cilax VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-06 13:11



Bookmark and Share


  Madeleine Richter
Inget är nytt under solen. Men ovan den?
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt