Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djingis Khans dotter

 

det är här jag är
nästan naken
springande mot

är gräs
jord och sanden
blod på mina händer
jag är i en värld
utan ord

alltid denna onämnbara
lystnad att
bära vapen

släpper inte taget
aldrig
kan kyssa dig
med handen
tungt på svärdseggen
sliten

jag minns





Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-11-06 15:37



Bookmark and Share


  Nikolaj
Bra titel, vackert flyt.
2012-11-07

  Gawain
Riktigt mustigt. Gillar verkligen temat intensivt.
2012-11-07

    ej medlem längre
Vilken höjdare!!! Här fångar du mongolkulturens våldsamma sida med en samtidig sensuell dimension, mixad på ett oemotståndligt sätt!!

Bravo!!
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP