Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har tänkt på moln..och drivved idag


som drivved en stund

stannar en stund

som drivved

på en havsstrand..


bland stenar och sand

som flyttar hela tiden

med vågor;


ingen stor flytt åt

gången..oftast..

bara en liten förflyttning

av horisonten.. och

smått olika perspektiv

på världen.. sedd ur

sandkornögon eller

ur stenars vinklar..


..deras värld delas

av drivved..

smått olika perspektiv..

hela tiden




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-06 19:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbara rader, gillar mycket
2012-11-07

  LenaJohansson VIP
bra dikt
2012-11-06

  erna frank
Vackert. I din text kan man läsa föränderligheten. Det är ju så det är!
2012-11-06

  Bo Axelsson
I det långsamma finns iakttagandet och i iakttagandet finns det långsamma. En del av livsglädjen. Fint beskrivet!
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran