Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från en av Gennis vackra originaltexter "Vem kommer att rädda mig ikväll?" http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1543049 Bilden: Claire Danes i Romeo and Juliet


Who Will Save Me Tonite (Genni)

~*~


You are far away


/ your shadows start to disappear again

/ but I


I try to grasp

the tune from yesteryears


I don't want to let go

not yet

the notes, they are flying past my ears

so, that I know


/ vulnerability has now come

but this is the price of my love 


that you would one day disappear

 

Genni 1 Nov 2012

L Patrik W Johansson english version 6 Nov 2012

* de här är från ett framtida amerikanskt bokprojekt *

e-bok:

Poem Gems




Övriga genrer (Översättning) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 577 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-06 21:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-11-11

  Ninananonia VIP
Väldigt vackert...
2012-11-10

    ej medlem längre
Underbart vackert. Fin översättning!
2012-11-07

  genni VIP
Underbart, tack <3
2012-11-06

  Bibbi VIP
Berörande.
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP