Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
överlevnad/tålamod/mod/guts feeling - fly eller fäkta. Jag ogillar krig.


i sista sekunden; avvika

 

 

val

 

noga övervägt långt i förväg vägt på guldvåg
månad vecka dag timma minut sekund

 

till det nu
där endast en magkänsla får kyssa det lilla förnuft som ändå finns kvar

val

 

den som spar han har
endast beslutet kvar

 

att modig vara tills risken

kysser hoppet adjö

 

 

det är enklare att leva
än att dö

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 69 gånger
Publicerad 2012-11-06 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri