Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inatt avgörs presidentvalet i USA .....


God Bless USA !

God Bless USA

Lite bättre med Obama
han är en människa ändå

Romney är Krämarnas dräng
vinner han ,får folket mer däng !

Är halva USA masochister ?
att rösta på Romney ger bara gifter
i en redan risig miljö
de som ligger får än mer spö

Så Rednecks skärp er nu !
Romney han bara blåser er ju !

Romney ÄR de rikastes kumpan
han blåser folket av bara fan !
Så jag håller en smula på Barack
för han har nog en del i sin "sack "
som republikanerna har blockerat
fast Obama borde protesterat

Så jag hoppas på 4 More years
Ingen Romney, I´ll burst into tears ..........


-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-07 00:36



Bookmark and Share


  Mats Henricson
JA ! Han vann på "B O" !!!!! (F-låt , en travesti på K O , Knock Out )
2012-11-07

  Annie b'larsson VIP
Jag höll på Barack Obama, följer med i nyheterna och bryr mig om vem som vann. Thank You God!

2012-11-07

  ResenärGenomLivet VIP
I agree! God bless USA!
2012-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag håller inte på någon, följer inte med i nyheterna och struntar fullständigt i vem som vinner.
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska