Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill tacka Antares Tritonus för inspiration


ibland..ibland ofta..

ibland

kan vara

ofta,

om det hela

händer

väldigt sällan.



väldigt sällan

kan kännas

ofta..

om man inte

vill, att det som

händer

skall hända..



ofta händer det,

att det känns

som att det inte

händer någonting,

trots att det händer

rätt mycket..

..rätt

ofta..

..ibland



ibland kan ibland vara.. ofta;


sällan kan kännas.. för ofta;


ofta kan kännas.. sällan;


sällan kan kännas.. för sällan...ofta;


ibland kan kännas ofta..
..alldeles.. för sällan




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-07 02:50



Bookmark and Share


  Bo Axelsson
Hur lång eller kort är tiden egentligen? En mycket subjektiv upplevelse. Den subjektiva upplevelsen är själva livet. Kierkegaard skrev "friheten beror på hur man förhåller sig till sig själv i varje ögonblick". Vad fint det var skildrat i den här dikten. Stor applåd!
2012-11-08

    Birgersdotter VIP
Härlig ordlek
2012-11-08

  anits VIP
Så härligt du leker med orden, man måste
verkligen läsa ordentligt
2012-11-07

  ResenärGenomLivet VIP
En härlig dikt att läsa för man måste verkligen tänka till...du leker med orden så bra...
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran