Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Högaktuellt, ja snällt, sa Ekorren och samlade vidare.


grymt sa grisen; Abuse

 

jag tänker på morgonen
idag ska jag vara snäll

 

är snäll

 

"Hur länge kan man låta en presumtiv Abuseanmälan ligga osänd - ska såna vara högaktuella eller kan man samla på sig skiten för ett litet fint framtida fyrverkeri?
Med högaktning för normalt vett bland vuxna, hälsn.
//Svampen för grisar - Gahh!"

 

jag tänker på kvällen

 

inatt samlar jag bevis

 

är snäll

 

komsikomsi dansa tango med mig
komsikomsi chansa din heder nu, säg

 

den gris som ej grymtar
när nobben i stian skymtar

 

(är snäll, ja jag är
och klämde heta potatisar som barn
till kultingarnas gommar för skydd

 

men aldrig jag hört riktiga grisar grymta så
som de som i cybern tror skärmen

 

är ett skydd)

 

du är tydd ur dina egna ord

 

är ett fjun i min storm
ett fjun

 

 

som gjorde patetiskt mord
på sin egen heder

seder sköts bättre i stian

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-07 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri