Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har missat


Ett telefonsamtal till ditt hjärta

Vem ringer mitt i detta mörker
vet du ej att mitt hjärta vilar

Återhämtar sig


Jag är under bomull
och is
Hjärtat gömmer sig
under päls
Så skönt att kunna
andas under kylan

Inkommande personligheter
är trygga i inkorgen

Det ringer och ringer
så många som
försöker nå
mig i detta liv

Du vakar över
mig med dina
teknologiska
vingar

Skickar kyssar genom
en dator som
försöker vara du

Din oro är obefogad
jag är bara i en lång
skönhets sömn
Men jag vaknar
med ett svar

Om några timmar
när jag drömt
om ett bättre liv




Fri vers av melancholia
Läst 1275 gånger och applåderad av 40 personer
Utvald text
Publicerad 2012-11-07 17:46



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
Underbar, den här vill jag komma tillbaka till många gånger.
2013-03-04

    Ladylike
Tycker om mycket.Bokmärks:)<3
2013-01-21

  Linda CH VIP
Mycket värd att bokmärkas och läsa om och om igen!
2013-01-04

  Robert Jonsson VIP
Splendido, Bravissimo henne skall vi ha ! :)
2012-11-21

  Lars Hedlin
Vackert skriven!
2012-11-20

    Den som skriver
shit vilken text. wow. applåd, bokmärke, skrivarvän. hela grej.
2012-11-15

  Bibbi VIP
Grattis till "UTVALDA TEXTER2 av denna suveräna text!
2012-11-11

  inlovewithyou
Väldigt fin
2012-11-08

    ej medlem längre
magnifik
2012-11-08

  Federico Romano
Bra och fin text, den bara träffar mitt sinne..
2012-11-08

  Aftonvännen
Verkligen en levande dikt med puls och värme, i ett kallt rum.
2012-11-07

  aol
så fin skrift, gillas,
2012-11-07

  Den gamle
Skön text!
2012-11-07

    ej medlem längre
en fin text! tycker om den..
2012-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Mitt hjärtas telefon
inget nummer har
Du ringer utifrån
men får ej nåt svar
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

melancholia
melancholia