Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar– söker

 

Letar– söker

efter mål och mening

trampar runt

i mina egna spår

 

Väntar – lyssnar

efter känslans stegring

sörjer det

som gav ditt hjärta sår

 

Saknar – längtar

efter själens läkning

häller ljus

i dina mörka hål

 

Smeker – ömsint

det som svedde brände

ord av tröst

där bara kärlek rår




Bunden vers (Rim) av Siggesdotter
Läst 302 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-11-07 21:08



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Jättefin text som berör!
Gillar ditt sätt att skriva =)
2012-11-14

  walborg
Otroligt fin text - varsam, ömsint
2012-11-13

  Annie b'larsson VIP
Tröst...griper girigt. tack!
Underbart läcker bild.
2012-11-10

  ULJO
Härlig läsning
2012-11-09

  Linda CH VIP
En sinnernas njutning att läsa.
2012-11-09

  Ljusletaren
Underbar tröstedikt/kram
2012-11-08

    Birgersdotter VIP
Tyckte om denna vackra dikt
2012-11-07

  Palett
En mycket vacker dikt !!
2012-11-07

  Chawa VIP
En text som andas mening av tröst, kärlek och förlåtelse...mycket vacker!
2012-11-07

  ResenärGenomLivet VIP
Fin känsla i dina ord...man känner igen sej...
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter