Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jodå det går


ur systemet

Ljuden gör jobbet, medan allt det andra får vila.

 

 

tjugufyra timmar

återupprepningarna malande dunkande
förhalar jag framtiden - talar mig

skinn sjunkande igenom mina motstånd
trummor triggande framåt mina överlevnads nej


spända pukor slagna av redan slagna undrande

säg

 

tagna ur sin uppgift att sprida buden
stulna från olika band lagda sida vid sida

på drift över kontinenter dundrande mina sinnen

 

ut ur systemet minnen skummande

tjugufyra timmar

och om igen

 

 

tjugufyra timmar

 

fyrfallt trummande
trummande

 

trummande

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-08 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri