Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattfågel

nattfågel

tindrande

vid mina nyckelben stryker du fjädrars viskningar

ljuslugn, karvar vid hjärtats öppningar-

små broar

 

på dagen friger

jag hemligheterna

du viskat in i min hud

 

du glider sakta över mitt ansikte när jag blundar

vill att jag ska känna dig,

dina vingars bredd och djup

 

jag är vaken och drömmer-

skillnaderna suddas ut

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 386 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-11-08 11:38



Bookmark and Share


    ordskalv
Ditt språk får mig alltid och tappa andan. Svindlande bra!
2012-11-13

  Linda CH VIP
Underbar text! "nattfågel

tindrandes

vid mina nyckelben

stryker du fjädrars viskningar

ljuslugn" Otroligt vackert!
2012-11-08

    ej medlem längre
fin!.. gillar den
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter