Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt i mitt solsken..


du drömmer bland
molnen..

blandar lek
och allvar..

sol och regn;

..leken får du,
den är ju din..

allvaret till
någon annan..


..tårarna..?

får alla gråta...


..mitt i mitt solsken




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-08 15:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra och berörande skaldat
2012-11-08

  Federico Romano
Vi som har fantasi vi drömmer.. Bra Taran
2012-11-08

  Madeleine Richter
Jag tänker mig ett litet barn här. Bra
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran