Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exploderar i miljoner

 

Dina underbara läppar

 

glänser

 

Av mig.

 

 

Ditt leende smeker

 

 

 

Tillsammans exploderar vi

 

I miljoner.




Fri vers av wildrose
Läst 303 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-08 17:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åtrå passion 100%
Tack!
2013-10-09

  issac.a.m
En underbar explosion..
Gillar
2013-01-03

  Shambalaman
Underbart svulstig. Tack /p
2012-11-15

    ej medlem längre
Lustfyllt
2012-11-08

  blaite
Glänser av dig. Shit va snyggt
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose