Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

funderar

 

en sopsamlare disponerar tiden, rummet

tjurbajs snett upp, halvfranska band över axeln

till vänster hö, halm höger

mellan dessa trampad stig, smalspår

vi har varit det i generationer, stolta

samhällets samvetsmyror

men jag vet inte längre

glansen har mattats, faktiskt solkats

jag känner mig trött, liksom som att inget längre

finns att ge, än mindre få

och ungarna pratar bara Gaga




Fri vers av cilax VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-08 20:04



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP

Det hör till åldern och yrkesrollen
- gör som de andra- ta en
Loranga-
2012-11-09

  Nanna X
tja allt kött är hö...
2012-11-09

  edikt/Benedikte
Ovanligt naket jag i denna text, det gläntar på dörren till en själslig suck, hög igenkänningsfaktor....
B
2012-11-09

  Börje Larsson
bra, speciellt slutet....men deppa inte, det kunde varit värre, som Sean Banan t.ex.....
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt