Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi söker något som hjälper mot döden

Vi ömsar skuggor
byter sorger med varandra
här, en handfull blod för en bit porslin
och en dikt du rivit sönder och kastat

du sover bara i storm
sade du, du är sömnlös och stilla
jag böjer nacken över din arm
försöker andas så hårt jag kan




Fri vers av Grävling
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-08 21:25



Bookmark and Share


  Engel
Makalöst vackert.
Dina ord når långt in.
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling