Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livrädd

Så länge vi har idioter
så finns det tillräckligt
av värdelösa minst viktiga tankar
som styr dess samhälle
snälla yttra dig
förändra världen
till den choklad himmel
du vill ha
att yttra sig
ta bort den förbannade oljan
ett äckligt hav ovanför mig
så enkelt
va lite ansvarig
tänd eld
på den infekterade döende himmelen
eller rent av gå
det är så tyst
som vinden
av total äkthet




Fri vers av Marvin
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-09 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin