Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några steg


Snälla viska
en total vacker sanning
en ömhet
ganska förvirrande
en kniv
rätt skarp
rakt in i magen
vem trodde det
min söta endaste vän
jag kände lusten
av allting som bara är
ett litet rakblad
snälla finns bara nära mig
vinden tycks lyssna
ådran brister
det rinner
att älska




Bunden vers av Marvin
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-09 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin