Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr.

rusar för att hinna ifatt något som står still
fräser och puttrar kärleks fjärilarna när du tänker på
henne.
håller hårt och vägrar släppa

håll så jävla hårt
att hon tynar bort

för ska hon stanna.
finns det ingen plats

för oss.




Övriga genrer av annasofia.
Läst 445 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-09 11:24



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Det du skriver om är det ända som är värre än att förälska sig i någon som är upptagen, & allt stämer så bra
och det är som menat

men så är människan så fäst vid gamla band att det inte går att göra något av, för man kan inte vara den, eller bli den
2012-11-27

  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

annasofia.