Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske aldrig.




Kanske blir det aldrig på riktigt,

kanske är det inte vi som ska skratta ikapp.

Kanske det ska vara när vi håller hårt, som det gör ont.

Kanske vill du inte att jag vilar mitt tunga hjärta i dina famn

Kanske vill du inte dricka rödvin och lyssna till min poesi,

kanske vill du inte höra allt dumt trams jag skriver om dig.



Kanske blir det aldrig på riktigt.




kanske är det inte vi som ska växa ihop med åren,

kanske det ska vara när jag gråter, som du ångrar.

Kanske vill du inte att jag ska drömma mig bort i din blick,

kanske vill du inte kyssa mina kindben när jag rodnar.

Kanske vill du inte att det ska bli på riktigt









men låt mig iallafall

hålla

en stund till.




Fri vers (Fri form) av annasofia.
Läst 484 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-12-04 19:07



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Ger en fin känsla av hopp!
2013-01-03

  Lars Hedlin
Tycker om den här !
2012-12-18

  Lena Själsöga Keijser
hoppskimrande

säger

kan

ske
2012-12-14

  Bibbi VIP
Gillar.
2012-12-12

    vilgot hellros
bra!
2012-12-06

    ej medlem längre
Skimrande!!!!
2012-12-04

    ej medlem längre



"Hon rodnar
det är så himla vackert
- himlavackert"
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

annasofia.